Wie zijn we


Sport- en spelmateriaal biedt producten aan voor, met name, kinderen.
Op scholen, BSO en bij verenigingen worden aan de kinderen sport- en spelactiviteiten aangeleerd.
Of dat nu op spelenderwijze is of al op hoog niveau, dat maakt niet uit. Sport- en bewegen moet leuk zijn en de materialen die daarvoor gebruikt worden moeten dat stimuleren.

Door kennis en ervaring vanuit het vak op het gebied van sport- en bewegen met kinderen én door een pedagogische achtergrond in het werken met kinderen kunnen de producten die hier aangeboden worden perfect gekoppeld worden naar de praktijk.

Wij helpen u graag mocht dat nodig zijn.

Of u nu op zoek bent naar spelideeën, specifieke informatie over een product of als u op zoek bent naar een pakket voor bv. een specifieke doelgroep, wij kunnen u van de juiste productinformatie voorzien. Wij helpen u graag!

Wij zijn met ons kantoor/magazijn gevestigd in Hapert maar hebben geen offline winkel. Daarom kunnen we u ook niet aanbieden uw bestelling af te halen of om producten vooraf te bezichtigen.
Door zo goed mogelijke foto's en video's te gebruiken en omschrijvingen te plaatsen proberen we u, zonder dat u het product "live" ziet, toch een zo goed mogelijk beeld te geven.

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »