Korfbal

Korfbal is een snelle sport en wordt al vanaf jongs af aan aangeboden; kangoeroekorfbal.
Hiervoor zijn de welpenmanden geschikt om vast te oefenen met schieten op de korf.

Natuurlijk hebben we ook de standaard korfbalkorven in verschillende kleuren voor de oudere kinderen, jeugd en volwassenen in het assortiment evenals de wedstrijdkorf (geel).

Ook officiële korfbalpalen zijn te vinden binnen deze categorie.

Lees meer

Voetplaat-zaal-kunstgras

Deze degelijke zeer robuust zware voetplaat is geschikt voor korfbalpalen van aluminium en staal.Te gebruiken op steen, kunstgras en in de gymzaal/sporthal.
€158,81

Korfbal Raxx college

Deze korfbal van Raxx is gemaakt voor gebruik op scholen.Veelvuldig gebruik kan deze bal prima aan en heeft de goede eigenschappen voor een leuk partijtje korfbal.
€24,13

Rubberen rand voetplaat

Deze rubberen rand is te gebruiken voor de voetplaat-zaal-kunstgras.Zonder krassen/beschadigen en zonder strepen de voetplaat verplaatsen.
€41,94

Korfbal Mikasa K3, K4 en K5 FT

Deze korfbal heeft een synthetisch leren buitenlaag en is daardoor geschikt voor binnen en buitengebruik. Daarnaast is deze bal te gebruiken voor trainingen én wedstrijden.
€50,82

Muurbeugel korfbalkorf

De muurbeugel is een ideale oplossing als er te weinig ruimte is voor een grote korfbalpaal. Bevestig de muurbeugel aan de muur, plaats de korf aan de beugel en spelen maar.
€55,12

Korfbalmand/korfbalkorf kunststof welpen

Naast de kunststof wedstrijdkorf introduceren wij u ook de kunststof welpenmand.De kunststof welpenmand is te gebruiken voor kangoeroekorfbal voor kinderen van 3-6 jaar.
€98,17

Voetplaat gras

Deze voetplaat is in het gras te steken.Door de lange pin staat deze stevig en door het korte pinnetje wordt draaien tegengegaan.
€84,49

Korfbalpaal aluminium - compleet deelbaar

Deze deelbare korfbalpaal is een echte meegroeipaal. Begin laag en zet telkens een stuk op als men aan een grotere paal toe is. Voor jong tot oud, eenmalige aanschaf.
€174,69

Korfbalpaal aluminium

Deze aluminium korfbalpaal, in verschillende lengtes te verkrijgen, is ideaal voor thuisgebruik maar ook voor wedstrijden. Licht van gewicht en stevig.
€82,85

Korfbal Mikasa K3, K4 en K5 IKF

Deze korfbal van Mikasa is een super indoor wedstrijdbal. De bal wordt gebruikt tijdens het EK en WK en is ook de officiële wedstrijdbal in de Nederlandse Korfbal League.
€50,82

Korfbal Mikasa K3, K4 en K5

Deze korfbal is geschikt voor wedstrijden en daarmee natuurlijk ook een perfecte trainingsbal.De bal is zowel binnen als buiten te gebruiken en behoud hierbij zijn goede eigenschappen.
€50,82

Korfbal Molten

Deze Molten wedstrijdkorfbal is goedgekeurd door de International Korfball Federation (IKF).Kwalitatief perfecte bal van een gerenommeerd merk.
€28,59

Korfbal Raxx maat 5

Een korfbal geschikt voor scholen. Gemaakt met de officiële afmetingen. Perfect om het korfbalspel aan te leren.
€29,53

Korfbalmand/korfbalkorf kunststof

Deze kunststof korfbalmand / korfbalkorf is geschikt voor wedstrijden (geel) en recreatief gebruik.IKF en KNKV goedgekeurd. In diverse kleuren leverbaar.
De korfbalmand is leverbaar in de kleuren geel, rood, oranje, groen, blauw, roze en paars
€83,47
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »