Teamspelen

Samenwerken; samen met anderen de activiteiten richten op een gemeenschappelijk doel.
Of dat nu een balletje in een gaatje krijgen is met bv. de parachute of het overspelen naar elkaar tijdens een partijtje hockey.
Samenwerken is belangrijk. Het succesvol om kunnen gaan met elkaar en elkaar respecteren en in de eigen waarde laten.
Onze spelproducten stimuleren het samen spelen, vaak ook op een net wat andere manier doordat het product wat anders geproduceerd is of het gewoon nog nieuw en onbekend is.

Lees meer

Speeltouw-trektouw 10 meter

Dit speeltouw/trektouw is dun en zeer geschikt voor kleine handjes.Leuk voor touwtrekken maar ook voor balanceerspellen.
€23,62

Flag rugby riemen 6 stuks

Contactloos rugby ideaal voor beginners of voor een veiliger spel.Zeer geschikt voor kinderen, jeugd én volwassenen die het spel willen leren of zonder lichaamscontact willen spelen.
€20,37

Flag rugby set

Contactloos rugby ideaal voor beginners of voor een veiliger spel.
Inhoud:
5 Spordas Max Rugby ballen (3 x maat 4 en 2 x maat 5 rugbyballen), 
12 rugby riemen blauw,
12 rugby riemen oranje,
1 Rugby trap/kick standaard,
1 tas.
€146,84

Parachute/dansdoek smiley

Een opvallend gele smiley parachute voor de kleinste kinderen.Met een diameter van 1,8 meter is deze door 8 personen zeer goed bespeelbaar.
€21,26

Parachute/dansdoek mikpunt

Deze parachute heeft een target/doel als uiterlijk.In het midden zit een gaatje, probeer door samen te werken een bal in het gaatje te krijgen of speel één van de vele andere parachutespelen.
€41,94

Parachute/dansdoek - pocket

De parachute, wel één van de meest attractieve producten en heel veelzijdig. Download onze spelideeën voor inspiratie. Deze parachute heeft gaten voor het vangen van bv. balletjes.
€44,47

Knotshockeyset junior superset

Deze set (knotshockey, tamponhockey of knotsbal) is een degelijke set voor kinderen en jeugd.Stevige knotsen voor een goed partijtje knotshockey.
€136,44

Parachute 2-persoons

Samenwerken; plezier gegarandeerd met deze leuke kleine parachute.Gooi en vang verschillende balletjes of naar anderen met een parachute.
€7,30

Knotshockeyset senior super

Deze set knotshockey, tamponhockey of bounceball is de senior variant voor jeugd en volwassenen.De foamknots aan het uiteinde van de stick maakt dit spel veiliger en is een leuk alternatief voor het gewone hockeyspel.
€146,10

Trektouw hennep

Touwtrekken, leuk voor kinderen, jeugd en volwassenen.Touwtrekken wordt veel gespeeld bij zeskampen.
€79,72

Parachute/dansdoek

De parachute, wel één van de meest attractieve producten en heel veelzijdig. Download onze spelideeën voor inspiratie.
€37,48
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »